INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Večer necháme všechny přísady v místnosti.
Hrozinky namočte v rumu.
Ráno uděláme kvásek a ze všech ingrediencí udělejte těsto. Mimo hrozinek. ty do těsta dáme, až je vypracované.
2 hodiny nechejte těsto kynout.
Vytvarovat šišku a dát péct při 160 st. asi 60 minut.
Pak štolu vyndáme, a ještě teplou ji potřeme rozpuštěným máslem a sypeme cukrem, až se vytvoří cukrová krusta.
Štolu necháme týden odležet.

Ingredience
Postup
Večer necháme všechny přísady v místnosti.
Hrozinky namočte v rumu.
Ráno uděláme kvásek a ze všech ingrediencí udělejte těsto. Mimo hrozinek. ty do těsta dáme, až je vypracované.
2 hodiny nechejte těsto kynout.
Vytvarovat šišku a dát péct při 160 st. asi 60 minut.
Pak štolu vyndáme, a ještě teplou ji potřeme rozpuštěným máslem a sypeme cukrem, až se vytvoří cukrová krusta.
Štolu necháme týden odležet.
Zanechte Odpověď