INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Slaninu nakrájet na kostičky a vyškvařit.
Žloutky našleháme s máslem a z bílků vyrobíme sníh.
Žemle pokrájíme na plátky a namočíme do mléka se žloutky a popuštěným máslem.
Vše smícháme s vařeným uzeným a natí nakrájenými na kousky, kořením a buráky. Sníh vmícháme až nakonec.
Pekáč vymažeme tukem a vysypeme strouhankou, vložíme těsto, Na povrch položíme pár lupínků másla a pečeme dozlatova v troubě asi 200 st. - 45 min. až povrch zrůžoví.

Ingredience
Postup
Slaninu nakrájet na kostičky a vyškvařit.
Žloutky našleháme s máslem a z bílků vyrobíme sníh.
Žemle pokrájíme na plátky a namočíme do mléka se žloutky a popuštěným máslem.
Vše smícháme s vařeným uzeným a natí nakrájenými na kousky, kořením a buráky. Sníh vmícháme až nakonec.
Pekáč vymažeme tukem a vysypeme strouhankou, vložíme těsto, Na povrch položíme pár lupínků másla a pečeme dozlatova v troubě asi 200 st. - 45 min. až povrch zrůžoví.
Zanechte Odpověď